El concert

No us perdeu els grans concerts!

D’aquí a dos mesos us podrem mostrar tot el que hem après amb la Wasula, en Macawi i la Shappa, en una de les sales més emblemàtiques de Barcelona: el Teatre Condal del Paral·lel.

Us recomanem que no tardeu a comprar les vostres entrades, per poder agafar els millors seients. A baix trobareu les instruccions per triar butaca.

No hi falteu! Farem vibrar el Paral·lel de Barcelona amb els nostres tambors indis!

INSTRUCCIONS PER TRIAR ELS MILLORS SEIENTS:

La vostra escola us ha facilitat un esquema per saber on estaran col·locats a l’escenari, com per exemple aquest, en el que l’escenari està a dalt i el públic a baix:

Però quan entreu a la plataforma de venda d’entrades, us trobareu el dibuix al revés, amb les butaques del públic a dalt (en diferents colors segons la zona) i l’escenari a baix:

Per saber on estarà la vostra escola, heu de donar la volta a l’esquema de l’escenari que us ha donat la vostra escola, i així tindreu el públic a dalt i l’escenari a baix:

Seguint aquest mateix exemple, les millors butaques per veure l’escola CAN CLOS serien les localitats 10, 12, 14, 16 i 18 de la zona Central (la pintada en taronja).

Compositor de Hoka hey! Director de projectes d'Ut Música

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *