El projecte

Benvinguts a HOKA HEY!

Perquè en breu descobrireu les primeres cançons de la cantata Hoka hey! La cançó del bosc, i amb elles tot el que van viure els nostres protagonistes de la tribu lakota: la Shappa, en Macawi i la Wasula.

En aquest blog us anirem penjant els materials de cada cançó conforme la treballeu a classe: l’àudio, el vídeo tutorial, el karaoke i el fragment del conte que correspon a la cançó.

Amb tot això podreu repassar, cantar i ensenyar les cançons als vostres pares, germans, avis, amics… perquè la nostra cantata ha de sortir de l’escola i arribar a tot arreu!

Munteu el vostre cavall i prepareu-vos per començar una aventura trepidant que ens farà riure, pensar, emocionar-nos, i aprendre coses sorprenents de com els indis viuen i entenen el món.

Perquè al juny de 2024 pujarem a l’escenari del Teatre Condal per protagonitzar UN GRAN CONCERT que posarà els pèls de punta a tots els familiars que ens vinguin a veure.

Així que HOKA HEY!!!

(que en l’idioma dels indis lakota vol dir “Endavant! Som-hi!”)

Apunteu-vos ja al blog mitjançant el botó “Subscriu-te” que trobareu a sota de tot, i així us avisarem cada vegada que publiquem alguna novetat. Afanyeu-vos, perquè d’aquí poc publicarem la primera cançó.

Compositor de Hoka hey! Director de projectes d'Ut Música

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *