Presentació dels autors

Vols conèixer els autors de HOKA HEY?

L’escriptor Guillem Sala i el compositor Sergi Salinas us expliquem emocionats qui són, per què han fet Hoka hey! i, sobretot, què esperen de vosaltres en aquest blog!

Doncs ja ho tenim tots clar: és el moment de fer l’indi tots plegats! Subscriviu-vos al blog i animeu-vos a participar-hi, perquè servirà per moltes coses:

  1. Perquè ens ajudeu a fer gros el conte: Inventeu-vos històries al voltant dels personatges i compartiu-les amb tothom!
  2. Per descobrir els indis nord-americans: Com vivien i com viuen ara? Què els va passar? Com canten? i mil secrets més que haurem d’anar descobrint entre tots.
  3. Per preparar les cançons a la perfecció: Estigueu alerta als vídeos que anirem penjant, explicant-vos com treballar cada cançó perquè el concert sigui un enorme èxit!
  4. Perquè ens ensenyeu com va: Envieu-nos fotos, vídeos, dibuixos, històries… explicant-nos com va la preparació de les cançons a classe, com ha sortit la dansa dels esperits, que us agrada més i què menys, i tot el que vulgueu.

NO US OBLIDEU DE SUBSCRIURE-US AL BLOG AMB EL BOTÓ “Subscriu-te!” QUE TROBAREU A SOTA DE QUALSEVOL PÀGINA, PER REBRE TOTES LES NOVETATS QUE ANIREM PUBLICANT

I recordeu:

A totes les entrades que pengem al blog, ens podeu preguntar tot el que vulgueu: entreu a l’apartat de COMENTARIS i ens hi trobareu esperant-vos!


En Guillem Sala Lorda (Barcelona, 1974) és escriptor (i a més, professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona). Per a nens i nenes va escriure Heu vist passar en Puça en bicicleta? (Alfaguara, 2004) i després ha escrit novel·les per a adults i guions de cinema. Tot i haver guanyat el Premi Documenta i ser un escriptor ben reconegut hores d’ara, encara no ha fet cap acte prou noble o heroic com per guanyar-se un nom d’honor indi.

Sergi Salinas Mongay (Badalona, 1968) és compositor i director de projectes educatius d’Ut Música. Ha compost multitud d’obres musicals, moltes d’elles amb intencions didàctiques, que han sonat arreu de Catalunya i les Illes Balears, així com a Brussel·les, Pàdua i Florència. Però fins ara no s’havia atrevit a fer realitat el seu somni: compondre la banda sonora d’una pel·li de l’Oest.

L'escriptor del conte i el compositor de la cantata, respectivament.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *