La música de la cantata,  Materials de treball

Les cançons

AQUÍ US ANIREM PENJANT ELS ÀUDIOS I LES LLETRES DE LES CANÇONS!

Podreu escoltar-les i visualitzar la seva lletra, per cantar-les mentres sonen. També podeu descarregar-vos-en l’àudio i la lletra, per sentir-les i cantar-les a tot arreu: a la dutxa, al cotxe…

És molt important que escolteu i canteu les cançons també a casa.
Com més ho feu, millor sortirà el gran concert!

0. PRÒLEG

Al Pròleg, que és el principi del concert, nosaltres no cantarem, sinó que escoltarem com l’Enapay presenta la història de Hoka hey.

Però en un moment determinat, haurem de remar juntament amb ell, com si estiguéssim navegant al llac amb la nostra canoa índia! És el que us expliquem al VÍDEO TUTORIAL DEL PRÒLEG.

Aquí teniu l’àudio instrumental del Pròleg, perquè practiqueu com haurem de remar al concert:


1. L’ATAC AL POBLAT


2. LA DANSA DELS ESPERITS


3. ENFRONTAMENT A DUSTON


4. ITÈ


5. LA VISIÓ


6. EL RETORN D’ITÈ


7. LA BATALLA FINAL

Compositor de Hoka hey! Director de projectes d'Ut Música

20 Comentaris

 • NICO

  Hola Sergi, el meu professor de musica li encanta la cançó pero a mi mes us felicito ah per cert el meu professor de musica es diu Santi Soler Ripoll el coneixes?? ADEU

  • Sergi Salinas

   Hola, Nico! M’alegro molt que us agradi la cançó, i sobretot que a tu t’agradi més 🙂
   I tant que conec al teu professor Santi Soler: és un gran mestre de música i segur que esteu fent una feina magnífica. Ja estic impacient per pujar a l’escenari amb tots vosaltres i cantar junts Hoka hey!!!

  • Sergi Salinas

   Hola, Diana!
   M’alegro moltíssim que t’agradin les cançons i estiguis gaudint aprenent-les. Segueix així: encara ens falta molta història per descobrir! 🙂

  • Sergi Salinas

   Hola, Maria. M’alegro molt que us agradin les cançons i espero que us ho estigueu passant molt bé preparant-les i descobrint les aventures de la Shappa, en Macawi i la Wasula.
   Piwakila!!! (que vol dir “Gràcies” en l’idioma indi :))

 • ARIADNA PARDO CASP

  HOLA SERGI, SOC L`ARIADNA DE JESUITES CASP. MANCANTAN LAS CANSONS I TINC MOLTAS PERO MOLTAS GANA DE CANTAR AMB TU I CONEXAT MILLOR. UNA ABRASADA

  ARIADNA PARDO

  • Sergi Salinas

   Hola, Ariadna! Que bé que t’agradin les cançons: m’has fet feliç!!!
   Jo també tinc moltes ganes que arribi el dia del concert. Escolta-les i canta-les a tot arreu per saber-te-les molt bé i que sigui un GRAN ÈXIT!

 • Sofía i Alba

  Hola Sergi som la Sofía i la Alba, de Casp. Que sàpigues que ens encanten les teves cançons i que tenim moltes ganes de participar en la gran cantata de HOKA HEY!

  Fins aviat

  Sofía i Alba

  • Sergi Salinas

   Moltes gràcies, Sofia i Alba! És fantàstic que us agradin tant les cançons: les vaig fer amb molt d’amor perquè sigueu vosaltres les superprotagonistes d’un gran concert, juntament amb tots els nens i nenes que cantaran HOKA HEY!
   Escolteu les cançons i canteu-les sense parar perquè quan arribi el dia el concert sigui tot un èxit!!!

 • Laia H

  Hola Sergi, soc la Laia.
  M’agraden molt les cançons de HOKA HEY! No sé com se’t acudeixen tantes cançons i tants passos de ball però són xulíssims. Tens molta imaginació. Espero que t’agradi com les cantem al concert. ADÉU!

 • Guillem Sala + Sergi Salinas

  Hola, Laia! M’alegro molt que estiguis gaudint amb les cançons i els balls de Hoka hey!
  Els inventem tots dos junts, en Guillem i en Sergi, amb molta alegria i imaginació, però també amb moltes hores de treball: ens vam passar més d’un any creant tota la cantata!!!
  Però aviat vindrà la millor part: quan vosaltres la canteu dalt de l’escenari. Estem impacients per fer el concert i sentir-vos: segur que les fareu meravellosament 🙂
  Ja queda menys!

 • Núria Buonamico casp

  Hola Sergi, m’agraden molt les cançons de Hoka Hey i em fa molta il·lusió cantar-les.
  Per cert,per què vas voler fer una cançó d’indis?

  • Sergi Salinas

   Hola, Núria, moltes gràcies per les teves paraules! Que bé que t’agradin tant les cançons 🙂
   Vam voler fer una cantata sobre els indis nordamericans perquè coneixem molt poques coses d’ells, i són una cultura molt interessant que continua viva, i que ens pot ensenyar moltes coses bones sobre la relació que hauríem de tenir els humans amb la terra i amb la resta d’éssers vius que la poblem.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.