Materials de treball,  Vídeos tutorials

TUTORIAL PRÒLEG: Remem junts al principi del concert!

Al principi del concert no començarem encara amb la 1a cançó, sinó que farem un Pròleg en el que l’Enapay presentarà la història de Hoka hey.

Nosaltres no haurem de cantar en aquest Pròleg, però en un moment determinat haurem de remar juntament amb l’Enapay, com si estiguéssim navegant al llac amb la nostra canoa índia. I precisament serà quan soni la melodia del riu subterrani de la cançó 5. LA VISIÓ. Potser ja heu treballat o esteu treballant aquesta cançó, així que fixeu-vos-hi!

En aquest vídeo us expliquem com haurem de remar, i quan ho haurem de fer. Mireu-lo bé i després practiqueu-lo amb l’àudio del Pròleg que teniu al principi de LES CANÇONS.

L'escriptor del conte i el compositor de la cantata, respectivament.

2 Comentaris

 • Arlet Caballé Poquet

  Hola hem dic Arlet, soc de l’escola Jesuïtes casp. M’agradaria que hem respongueu aquesta pregunta. Sabeu que volen dir aquestes paraules Yotanka wasichu, canl waka, hoka tsunke nitè?
  Moltes Gracies!

  • Guillem Sala

   Bon dia, Arlet:
   Ostres, ets una noia ben curiosa, molt bé!
   “Wasichu”, com surt en algun altre lloc del conte, vol dir “home blanc”. Però la resta de paraules que diu la Shappa entre dents, mentre arrossega el senyor Webster pel Saloon, són paraules malsonants, com quan en una vinyeta de còmic surten símbols i llamps ben grossos. És per això que, com us dic al conte, “això millor que no ho tradueixi”. És molt millor i més divertit que cadascú de vosaltres us imagineu què està dient!

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *